Вітання Матерям від працівників Дрогобицького Народного дому імені Івана Франка

15:51 8 Травня 2020

У другу неділю травня приходить сонцесяйне, заквітчане й дуже щире свято – день Матері. В цей день складаємо шану найдорожчій, найніжнішій і найріднішій людині у світі, берегині роду людського – Матері! Слово «мама» для кожного українця уособлює три найдорожчі образи: Матір Божу, рідну матір та неньку Україну. Українська мати здавна символізує берегиню роду, хранительку родинного тепла і затишку, краси і гармонії.

Низький уклін і щира дяка усім матерям, за ласку, недоспані ночі, молитви, за терпіння, витримку, мудрість, любов і мужність, за виховання своїх дітей справжніми патріотами та захисниками своєї держави.

Впродовж багатьох років святкування Дня Матері  у нашому місті проводиться  на різних майданчиках. Вшановували своїх матерів концертними програмами біля церков , вітали матерів учасників АТО та Героїв Небесної сотні у філармонії, а також подарунком для усіх матусь й усіх шанувальників бандурного мистецтва став концерт Національної заслуженої капели бандуристів України ім. Г.І. Майбороди, під орудою народного артиста України Ю. Курача. Під час цього мистецького заходу відбулося урочисте привітання матерів учасників АТО, Героїв України, які загинули під час виконання військових завдань.

Святкування Дня Матері цього року планувалось провести на оновленій площі нашого міста великою концертно-мистецькою програмою за участю вокальних, хореографічних колективів, окремих виконавців та зірок української естради.

Зважаючи, що зараз карантин, дорогі Матері, прийміть онлайн-вітання від колективу Народного дому ім. Івана Франка.

Перейти до вмісту