Від сьогодні воду до багатоповерхівок Дрогобича подаватимуть у новому режимі

14:19 1 Червня 2020

З 1 червня КП «Дрогобичводоканал» змінив скорочений режим водопостачання. Роботу насосних станцій в місті підприємство зупинятиме не з 22:00, а з 00:00 до 06:00 ранку.

Нагадаємо, з 1 квітня у Дрогобичі та Стебнику через складну фінансову ситуацію, зокрема пов`язану з епідемією COVID-19, запровадили скорочений режим водопостачання: вночі вода не надходить на верхні поверхи будинків.

Як повідомляє адміністрація КП «Дрогобичводоканал», за час пандемії COVID-19 підприємство недоотримало коштів за надані послуги та недореалізувало послуг на загальну суму 6,9 мільйона гривень. Тому, щоб не допустити критичної ситуації зупинки роботи підприємства, у нічний час з 22.00 до 06.00 у Дрогобичі та Стебнику зупиняють роботу насосних станцій. Внаслідок цього вода вночі не надходить на верхні поверхи багатоповерхових будинків, а підприємство економить енергоресурси.

Однак, відповідно до рекомендації міської комісії ТЕБ та НС, врахування подовження світлодня та звернення громадян, з 1 червня воду із звичним тиском у багатоповерхівки дрогобичан подаватимуть на дві години довше, а з 00:00 до 06:00 ранку – із пониженим тиском.

Як додають у КП «Дрогобичводоканал», на разі не відомо, коли відновиться звичний режим водопостачання.

Перейти до вмісту