Відпочиватимуть довше: зимові канікули у школах Дрогобицької громади триватимуть з 31 грудня по 30 січня

10:21 13 Грудня 2022

Цього навчального року зимові канікули у школах Дрогобицької громади будуть тривати довше, ніж зазвичай. Так, за словами керівника відділу освіти Віталія Вовківа, з 31 грудня по 30 січня у всіх закладах загальної середньої освіти будуть оголошені зимові канікули. Канікулярний період довжиною в місяць дозволить освітнім установам зекономити енергоресурси, які через енергетичні виклики і так обмежені.

Що стосується закладів дошкільної освіти та позашкільних творчих закладів, то вони працюватимуть у штатному режимі.

Попри воєнний стан на території Дрогобицької громади ми змогли вчасно розпочати навчальний рік. Але з огляду на енергетичні виклики, з якими стикнулась освіта цьогоріч, канікули у дітей будуть тривати довше, ніж у попередні роки. Вірю, що по завершенні канікул ми у звичному руслі продовжимо навчальний процес та спільно з освітянами розвиватимемо наші освітні установи, — прокоментував Віталій Вовків.

Окрім цього, міський голова Дрогобича Тарас Кучма на щотижневій нараді дав доручення керівникам Управління культури та розвитку туризму і відділу освіти подбати про культурно-освітнє дозвілля дітей у період зимових канікул та залучити їх до творчих майстерень та майстер-класів.

Додамо, цьогоріч у Дрогобицькій громаді навчаються і діти з числа внутрішньо переміщених осіб, а це 475 дітей у закладах загальної середньої освіти та 150 дітей у закладах дошкільної освіти.

Перейти до вмісту