Відкриття тимчасового мосту на автомобільній дорозі Східниця-Пісочна зменшить навантаження на інфраструктуру міста

10:38 3 Травня 2023

Вчора, 2 травня, відкрили рух для автомобільного транспорту тимчасовим мостовим переходом через річку Солониця, що на автомобільній дорозі Т-14-02 Східниця-Пісочна поблизу села Раневичі.

Як розповіли у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області, фахівцям знадобилось кілька днів для монтажу конструкції та влаштування під’їзних доріг з метою забезпечення належного проїзду автомобільного транспорту спорудою.

Вчора, тимчасовим мостом вже проїхались перші легкові автомобілі та спецтехніка. Оглянути хід робіт прибув і міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

Облаштування та відкриття тимчасового мостового переходу є важливим для збереження інфраструктури міста. Адже перекриття даного відрізку дороги спричиняло чимало незручностей, як для водіїв, так і для місцевих жителів. Відтак, весь транспорт курсував через Дрогобич, створював навантаження на низку вулиць міста та пришвидшував руйнацію дорожнього покриття, — прокоментував Тарас Кучма.

Як зазначили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури, містом можуть рухатися великотонажні транспортні засоби. Рух автомобілів переправою здійснюється у реверсивному порядку, який організовано за допомогою світлофорних об’єктів.

Нагадаємо, відрізок дороги перебуває в обласному підпорядкуванні, відтак місцеві комунальні служби не мають жодного впливу на ремонтні роботи та їх тривалість.

Перейти до вмісту