Відкрити бізнес у Дрогобичі відтепер стане простіше

13:54 22 Листопада 2019

Дрогобицька міська рада розпочала співпрацю з Офісом ефективного регулювання (BRDO) для більш ефективної онлайн-взаємодії міста й бізнесу.

Таким чином Дрогобич приєднався до державного інфосервісу Start Business Challenge, де розміщено більше 100 бізнес-кейсів із покроковими інструкціями для започаткування власної справи, і всю необхідну достовірну інформацію для реєстрації бізнесу підприємці можуть отримати в єдиному місці – швидко і безкоштовно.

«Потенційні підприємці та інвестори отримають ефективний інструмент, що полегшить відкриття будь-якої власної справи: чи це кіоск з кавою чи це потужне підприємство.

 

Це свого роду дорожня карта: ви переходите на сайт, обираєте потрібний вид діяльності, даєте відповіді на кілька простих тематичних питань та отримуєте перелік необхідних для відкриття дозвільних документів, а також інструкцію», — зазначає фахівець з інвестиційної діяльності відділу економіки ДМР Володимир Бегей.

Для Дрогобича на державному інфо-сервісі Start Business Challenge буде доступно 118 розроблених для міста бізнес-кейсів, серед яких відкриття автомийки, аптеки, дитячого садка, салону краси, ресторану та багато інших.

Вже найближчим часом після технічної перевірки бізнес-кейсів Офісом ефективного регулювання (BRDO), як зазначає Володимир Бегей, інфо-сервіс запрацює.

Скористатись таким інфо-сервісом можна буде на офіційному інтернет-порталі ДМР у рубриці «Інвестору».

У подальшому у відділі економіки ДМР працюватимуть над створенням обширної інвестиційної платформи за європейською методологією.

Перейти до вмісту