Відкритий турнір: працівники місцевих рад змагались на футбольному полі

16:57 29 Серпня 2022

27 серпня у Дрогобичі, на базі ДЮСШ імені Боберського, відбувся відкритий турнір з футболу серед працівників органів місцевого самоврядування територіальних громад Дрогобиччини, присвячений Дню незалежності України.

Організатором змагань виступив відділ фізичної культури та спорту Дрогобицької міської ради.

Мета заходу – наголосити на важливості фізичної активності та заняттях спортом мешканців громади всіх вікових категорій, а також об’єднати посадовців органів місцевого самоврядування з метою кращої комунікації та співпраці.

Участь у футбольному турнірі взяли збірні команди працівників органів місцевого самоврядування Дрогобиччини, а саме: Дрогобицької, Трускавецької, Бориславської, Східницької та Меденицької територіальних громад.

У запеклому змаганні перемогу виборола збірна команда Бориславської громади. Друге місце здобула команда Трускавця. Третє – збірна команда Дрогобицької громади.

За гідне представлення свого міста, футболістів Дрогобицької команди відзначив на понеділковій нараді міський голова Тарас Кучма.

Нагадаємо, відділ фізичної культури та спорту продовжує серію відкритих показових занять з різних видів спорту у Дрогобичі. В місті вже провели показові заняття та відкриті тренуваннґя з плавання, хортингу, вільної боротьби, футболу, карате кіокушинкай, шахів та ін. Найближчим часом заплановано ще ряд відкритих спортивних занять. Головна мета цих заходів – нагадати всім, що спорт – це круто та корисно. Заохотити якомога більше людей до фізичної активності і показати, що кожен може обрати для себе щось поміж великою кількістю видів спорту, які представлені у Дрогобичі.

Перейти до вмісту