Відкрили для себе захоплюючий світ екзотичних комах: діти захисників побували на виставці «Інстинкт хижака»

14:34 8 Лютого 2023

З ініціативи Дрогобицького міського центру соціальних служб діти захисників цими днями відвідали унікальну виставку екзотичних комах – “Інстинкт хижака”, що експонується у Народному домі ім. Івана Франка. Виставка є єдиною та унікальною в своєму роді в Україні та налічує кілька сотень екзотичних комах і плазунів.

Як розповіли працівники Центру – діти воїнів поринули у невідомий світ тропічних плазунів, які живуть на різних континентах, з захопленням спостерігали і емоційно реагували на них та мали можливість потримати, доторкнутись та сфотографуватись із комахами та плазунами.

Діти отримали море позитивних емоцій та дізналися чимало нового та пізнавального про екзотичних тварин, їхні особливості та хижацький характер.

Додамо, з турботою про психічне здоров’я дітей українських Героїв, а також дітей з інвалідністю та сімей соціальних категорій, якими опікується Центр, систематично організовують пізнавальні поїздки та екскурсії у Дельфінарій, Океанаріум тощо. Також працівники Центру часто запрошують малечу на цікаві майстер-класи та зустрічі із психологом.

Дрогобицький міський центр соціальних служб

Перейти до вмісту