Відзначили небайдужих: меценатам і волонтерам Дрогобича вручили подяки

13:29 20 Червня 2022

З початком російської агресії на терени України чимало активних та небайдужих містян підтримують воїнів, допомагають переселенцям, дістають амуніцію, приймають і скеровують гуманітарну допомогу в міста, де криза. За такою небайдужістю, яка щоденно наближає нашу Перемогу, стоять люди, підприємці, меценати, волонтери і просто ті, хто чітко усвідомлюють – від їхньої позиції залежить наближення Перемоги та забезпечення українських захисників усім необхідним.

Активність меценатів та волонтерів відзначили в Дрогобицькій ратуші. 20 червня міський голова Тарас Кучма під час щотижневої понеділкової наради вручив подяки усім небайдужим, які підтримують воїнів та переселенців, дбають про забезпечення захисників, доставляють необхідні гуманітарні вантажі, медикаменти тощо. За активну громадську позицію, волонтерську співпрацю та надану меценатську допомогу Україні в протистоянні російським окупантам подяки та грамоти вручили:
– Павлу Недєльку,
– Роману Михальцевичу,
– Олександру Сердюку,
– Юрію Андруневчину,
– Андрію Нозі,
– Яремі Івахіву,
– Юрію Нестору.

Є меценати про яких ніхто не чув, бо як кажуть добро робиться тихо. Хтось з вас щоденно пече хліб і передає його для військових та внутрішньо переміщених осіб, інші постійно привозять цінні гуманітарні вантажі, хтось забезпечує ВПО, хтось дістає потрібну амуніцію, тепловізори на передову – щира подяка кожному з Вас за небайдужість, за свідому громадянську позицію, за віру в наші ЗСУ і наближення Перемоги, – зазначив міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

Перейти до вмісту