Відеоміст з Президентом: учні Дрогобицького ліцею поспілкувались з Володимиром Зеленським

14:55 2 Червня 2022

Вчора, 1 червня учні Дрогобицького ліцею мали нагоду бути учасниками відеомосту з Президентом України Володимиром Зеленським.

До зустрічі також долучились їхні ровесники з Київщини, Харківщини, Полтавщини та інших областей України, які з початком війни знайшли прихисток у навчальному закладі Дрогобича.

Спілкування з главою держави відбулося у невимушеній формі. Ліцеїсти мали змогу поставити чимало питань главі держави на найрізноманітніші теми. Зокрема, учні цікавились темами гарантування безпеки держави після закінчення війни, участю молоді у відбудові країни та перспективами повноцінного відновлення навчального процесу.

Залишившись під враженнями, ліцеїсти сподіваються, що матимуть ще не одну нагоду поспілкуватись з очільником держави.

Також під час відеозв’язку Володимир Зеленський поспілкувався і з українськими дітьми, які тимчасово перебувають на території Польщі. Президент привітав школярів з Днем захисту дітей та наголосив, що для нього великим святом буде день, коли всі українські діти зможуть повернутись у безпечну та мирну Україну.

Додамо, відеоконференцію організували під час засідання Ради з питань, пов’язаних із життям та безпекою дітей у воєнний та післявоєнний час.

Перейти до вмісту