Відвідали воїнів та подякували їм за службу

15:59 18 Квітня 2022

Набираються сил та одужують – у лікарняних закладах Дрогобича на лікуванні перебуває десятки воїнів, які прибули в наше місто із гарячих точок. Більшість із них із контузіями, осколковими ранами та травмами кінцівок.

18 квітня міський голова Дрогобича Тарас Кучма, спільно із керівником відділу охорони здоров’я Володимиром Чубою відвідали українських захисників та вручили їм символічні пакунки. Керманич міста потиснув кожному воїну руку, подякував за героїзм та побажав якнайшвидшого одужання. Своєю чергою хлопці розповідали, де отримали поранення, дякували за якісну медичну допомогу та ставлення персоналу.

Дуже швидко поставили на ноги, ми забезпечені усім необхідними, гарно лікують та харчують. Хочемо якомога швидше повернутися до своїх бойових побратимів, – наголошували воїни.

Тарас Кучма запевнив військових, що поспішати з випискою багатьом не слід, оскільки травми отримані на війні довго даються в знаки. Тому слід пройти повноцінний курс лікування та реабілітації.

Паралельно, КНП «Дрогобицька міська лікарня» продовжує отримувати медичну допомогу із міст побратимів та від закордонних партнерів. Так, цими днями із Норвегії у Дрогобич скерували автомобіль швидкої допомоги та необхідні медикаменти. Автомобіль слугуватиме в підмозі нашим медикам.

Перейти до вмісту