Відбулося чергове засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення

9:57 24 Червня 2021

З метою покращення ситуації на ринку праці 23 червня під головуванням першого заступника міського голови Ігоря Германа відбулося чергове засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення Дрогобицької міської ради.

В обговоренні питань порядку денного взяли участь представники відділів Дрогобицької міської ради, Дрогобицького відділу обслуговування громадян ГУ Пенсійного фонду України у Львівській області, Дрогобицького міськрайонного центру зайнятості та Дрогобицького відділу ДПС .

На зустріч було запрошено керівників суб’єктів господарської діяльності, які нараховують середню заробітну плату найманим працівникам менше законодавчого встановленого мінімуму.

Запрошені роботодавці надали усні та письмові пояснення щодо виплат заробітної плати найманим працівникам у розмірі нижче мінімального. Членами робочої групи надано консультації та зобов’язано представників бізнесу спрямовувати вивільнені кошти, на підвищення заробітних плат найманим працівникам.

За ініціативи голови робочої групи Ігоря Германа під час засідання узгоджено низку заходів, спрямованих на забезпечення додаткових надходжень до бюджету громади та план спільних дій щодо забезпечення належного контролю за оформленням трудових відносин на території громади.

Відділ з питань праці, аудиту та соціально-трудових відносин

Перейти до вмісту