Відбулося засідання Комісії з питань захисту прав дитини, — Служба у справах дітей

9:41 30 Грудня 2022

29 грудня 2022 р. під головуванням заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань Андрія Ковча відбулося  чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради.

На комісії розглянуто ряд важливих питань, з них:
–  заява громадянина стосовно надання дозволів на укладення договорів, які підлягають нотаріальному засвідченню;
– заяви громадян про  виведення з прийомної сім’ї особи з числа дітей-сиріт та зняття з сім’ї статусу прийомної сім’ї у зв’язку з досягненням прийомної дитини повноліття та навчанням на повному державному забезпеченні;
–  заява громадянина  про надання висновку щодо визначення місця проживання дитини з батьком.

Крім того, розглянуто клопотання відділу – служби у справах дітей:
– щодо внесення змін у статус дитини, позбавленої батьківського  піклування, на підставі рішення Дрогобицького міськрайонного суду про позбавлення батьківських прав;
– затверджено  13 індивідуальних  планів соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Протягом 2022 року відділом-службою у справах дітей організовано та проведено 24 засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Дрогобицької міської ради з метою захисту інтересів та прав дітей Дрогобицької міської територіальної громади.

Відділ-служба у справах дітей

Перейти до вмісту