Відбулось засідання виконавчого комітету Дрогобицької міської ради

8:30 25 Січня 2022

24 січня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Дрогобицької міської ради. На порядку денному були питання організації харчування в школах громади та ряд важливих питань з комунальної сфери, галузі культури, сфери містобудування та архітектури.

З рішеннями виконавчого комітету можна ознайомитися за посиланням «Рішення».

Зокрема було передано на баланс відповідним службам інженерні мережі по об’єкту «Дія Центр», прийнято низку рішень, що стосуються квартирного обліку громадян та інших питань міського господарства, затверджено рішення, пов’язані з захистом прав дітей та наданням грошових допомог малозабезпеченим сім’ям, а також затверджено тарифи на теплову енергію для установ та організацій, що фінансуються з державного та місцевого бюджетів.

Показовим став розгляд питання про надання дозволу на облаштування благоустрою прилеглої до земельної ділянки території мешканці Стебника. Сім’я стебничан самотужки привела до ладу прилеглу територію, облаштувавши на ній благоустрій. Однак замість «дякую» отримали конфліктну ситуацію з сусідами, які виявили невдоволення виконаною роботою.

Заявники особисто прийшли на засідання виконкому, визнали, що зробили благоустрій без попереднього дозволу, продемонстрували фото та пояснили ситуацію. Виконком, на чолі з міським головою, повністю підтримав дії стебничан та рішення про узаконення благоустрою.

Ми повинні дякувати таким людям, які самотужки, своїми коштами та своїми силами приводять до ладу навколишню територію. Таких мешканців громади потрібно ставити в приклад, – наголосив Тарас Кучма.

Також виконком затвердив положення про проведення конкурсу на заміщення посади керівника колективу ансамблю «Верховина».

Перейти до вмісту