Вшановуємо пам’ять Івана Франка в дитячих малюнках

10:54 23 Травня 2022

27 травня в галереї сучасного мистецтва Дрогобицької дитячої художньої школи відбудеться відкриття виставки учнівських робіт «Наш дім – Україна».

Виставка включає відбіркові та призові роботи з обласного конкурсу дитячого малюнку «Коли ще звірі говорили», за творчістю Івана Франка. Участь у конкурсі взяли вісім мистецьких шкіл Львівської області та понад 70 учасників, які образотворчими засобами передали багатогранність творчості поета, створили серії ілюстрацій до його творів в сучасній інтерпритації.

Організатор конкурсу – Дрогобицька дитяча художня школа, співорганізатори конкурсу: методичний кабінет навчальних закладів мистецтва і культури при департаменті з питань культури, національностей та релігій львівської обласної державної адміністрації, ГО «Культура Львівщини», Благодійний фонд імені Івана Франка.

Експозицію виставки складатимуть також роботи ручного ткацтва учнів ДДХШ викладача Тетяни Білоус з Харківської дитячої художньої школи №2 імені Петра Левченка, яка з початком війни в країні тимчасово переїхала у наше місто, та навчає учнів ДДХШ давньому ремеслу.

Доповнення загальної тематики виставки експозиція робіт учасників майстер-класів з живопису (олійна пастель) на тему «Колір Перемоги», які проводили викладачі ДДХШ в галереї художньої школи для учнів школи та діток внутрішньо переміщених осіб.

Та на завершення відбудеться презентація екзаменаційних робіт випускників Дрогобицької дитячої художньої школи 2022 року.

Відкриття виставки відбудеться 27 травня о 15:00, за адресою м.Дрогобич, вул. Івана Франка, 14 Культурно-освітній центр ім. Івана Франка.

Переглянути виставку можна протягом місяця:
Пн 9:30 – 13:30
Вт,Ср,Чт 9:00 – 17:00
Пт вихідний
Сб 13:00-17:00
Нд 9:00 – 17:00

Перейти до вмісту