Вчитимуться приймати управлінські рішення: молодь Дрогобицької територіальної громади запрошують до участі в симуляційній грі «Червоні лінії»

10 Лютого 11:03

Для молоді Дрогобицької територіальної громади відділ сімї та молоді спільно з Львівським обласним молодіжним центром проведе 28 лютого НЕ ФОРУМ «Тренінговий день», у рамках якого проведуть симуляційну гру «Червоні лінії».

Як розповідає Олександра Пашко, керівник відділу сім’ї та молоді – суть гри навчальна, учасників поділять на кілька груп, кожній із яких поставлять для розв’язання певні завдання, які стосуються життєдіяльності територіальної громади, яку представляє молодь.

Умовно учасників гри можна розділити на молодь, владу, бізнес та громаду. Представник кожної групи має певні бачення на реалізацію того чи іншого проекту в своїй громаді, переконання та цінності. В рамках гри учасники навчаються прислухатися до думки один одного, розуміти потреби різних категорій населення, бізнесу та влади. Головна суть симуляційної гри – своєрідне моделювання ситуації, в якій молодь має знаходити шляхи виходу із певної ситуації, приймати адекватні та прагматичні рішення на користь життя громади і при цьому не переходити червоні лінії один одного, – розповіла Олександра Пашко.

Також симуляційна гра дозволить молоді повністю зануритися в реалії життя громади та краще зрозуміти процес прийняття рішень зсередини, навчитися відстоювати свою думку, вести дискусії та боронити свої інтереси.

Проєкт реалізується за підтримки Львівського обласного молодіжного центру у межах співпраці з Офісом Ради Європи в Україні, а також за партнерської підтримки Дрогобицької міської ради.

Перейти до вмісту