Вчергове підтримали породіль: у пологовий будинок міста відвезли пакунки для новонароджених

17:55 6 Липня 2022

14 червня міський голова Дрогобича Тарас Кучма спільно із керівницею відділу сім’ї та молоді Олександрою Пашко здійснили традиційну поїздку в Дрогобицький пологовий будинок.

За останні сім днів в медичній установі міста на світ з’явилось 8 малюків: 5 дівчаток та 3 хлопчики. Серед новонароджених є і діти з числа внутрішньо переміщених осіб, зокрема з Харкова та Донецької області.

Тарас Кучма привітав усіх матерів із щасливою та знаковою подією у їхньому житті та попросив берегти себе.

Дитина росте щасливою тоді, коли її мама щаслива та здорова. Тому, бережіть себе, дбайте про себе та своїх маленьких українців. Ваші діти з’явились у дуже непростий час — час війни. Але ми маємо бути сильні та мужні заради щастя та добробуту нашого майбутнього покоління, — зазначив Тарас Кучма.

Окрім слів привітань міський голова вручив кожній породіллі пакунок з необхідними речами для малечі. Нагадаємо, такі пакунки вирішили формувати з перших днів війни, щоб підтримати та допомогти породіллям та новонародженим. Оскільки війна ослаблює не лише морально, а й фінансово, керівництво міста вважає своїм обов’язком допомагати жінкам, які народжують.

Перейти до вмісту