Вулиці І.Котляревського та 22 січня є одними з пріоритетних для ремонту у цьому році

9:49 24 Червня 2020

У Дрогобичі продовжують активно ремонтувати вулиці. Як повідомляють у Департаменті міського господарства ДМР, станом на сьогодні вже проведено капітальний ремонт дорожнього покриття на вул. В.Великого, Г.Сковороди та пішохідного тротуату на вул. Самбірській.

Зараз триває капітальний ремонт вулиць Шолом-Алейхема, Я.Осмомисла, Вокзальної, І.Вільде, І.Макухи, найближчим часом ремонтуватимуть вулицю Гончарську.

Також проведено замощення бруківкою частини пішохідної доріжки на вул. П.Орлика, І.Франка та Малий Ринок. На вул. Є. Коновальця ремонтують внутріквартальну дорогу.

Для поточного ремонту вулиць І.Котляревського та 22 січня замовлено проєкно-кошторисну документацію.

Під час щотижневої наради у понеділок, 22 червня, міський голова Дрогобича Тарас Кучма зазначив, що вулиці І.Котляревського та 22 січня потрібно відремонтувати першочергово і вони є пріоритетними для ремонту у цьому році, адже дорожнє покриття там у поганому стані, що завдає незручностей мешканцям вулиць та тим, кому необхідно дістатися до міського кладовища.

Також на цей рік заплановано поточний ремонт вулиць Трускавецької, Стрийської, Залісся, П.Орлика, С.Стрільців, Юрія Дрогобича, Самбірської, Солоний Ставок, І. Мезепи, Театральної, Завалля, П.Сагайдачного, Б.Лепкого, В.Гори та ін.

Перейти до вмісту