Вулиця 22 Січня: Ще одну з важливих транспортних артерій міста почали ремонтувати

11:40 21 Серпня 2020

Вулицю 22 Січня продовжують ремонтувати. Раніше її відремонтували у декілька етапів від перетину з вулицею С. Наливайка до перетину з вулицею П. Сагайдачного. Наступний етап – ремонт дорожнього покриття від перетину з вулицею С. Наливайка до межі завершення території міста Дрогобича в напрямку Старого Села.

У четвер, 20 серпня, старе асфальтне покриття почали фрезерувати.

Як повідомив начальник Департаменту міського господарства Роман Москалик, ремонтні роботи триватимуть впродовж двох тижнів. Вартість виконання робіт – 1 мільйон 794 тисяч гривень.

Обсяг виконання робіт проінспектували міський голова Тарас Кучма та його перший заступник Ігор Герман. В ході розмови з мешканцями вулиці було озвучено, що дорогу відремонтують до межі між Дрогобичем та Старим Селом, оскільки далі, поки не буде утворена ОТГ, витрачати кошти на ремонт з міського бюджету є незаконно. Також в ході ремонту проведуть прочистку системи водовідведення. Після ремонту, на прохання громади, на вулиці встановлять обмежувальні дорожні знаки для руху багатотонажних вантажівок.

«Багато хто не вірив у те, що цього року ми відремонтуємо цю ділянку вулиці. Але нам вдалося розпочати ремонт і впевнений, що впродовж двох тижнів його завершимо. Ця вулиця є однією з ключових транспортних артерій міста. На цій вулиці знаходиться кладовище. Після завершення ремонту проїзд вулицею буде комфортним не лише для мешканців вулиці, а й мешканців сіл Снятинки, Залужан, Волі Якубової, Старого Села. Дякую громаді, яка активно вболіває за те, що вулиця була відремонтована та збережена у належному стані», – прокоментував Тарас Кучма.

Перейти до вмісту