Всі наші знання починаються з досвіду

14:16 24 Лютого 2020

19 лютого 2020 року на базі ліцею №4 імені Лесі Українки відбувся семінар міського методичного об’єднання вчителів фізики мм. Дрогобича та Стебника «Використання проблемно-пошукових методів навчання на уроках фізики» . З вступним словом до присутніх звернулась директор ліцею Мала С.В. Присутніх привітала завідувач міським методичним кабінетом Марчук Г.Г. Учасники семінару побували на презентаційному уроці на тему «Джерела електричного струму» у 8-Б класі, який провела учитель фізики та астрономії Павловська Н.Т. На уроці учні виготовляли батарейки з апельсинів, лимонів, ківі, яблука, картоплі, копійок…
Після уроку відбулося засідання ХVІІ науково-практичної конференції наукового товариства «Неопалима купина» , секція «Фізика». Учні 7-9-х класів під керівництвом вчителів Іонової Н.О., Вусатої Г.Г. представили дослідження на тему «Роль фізичних знань у житті суспільства, розвитку технічних і технологій, розв’язанні екологічних проблем».
На завершення учасники семінару побували на позакласному заході «Ерудит 2020» для учнів 8-Б та 11-Б класів, на якому Павловська Н.Т. розповіла як знання з фізики можна використовувати для дозвілля.


Вчитель фізики та астрономії Павловська Н.Т.

Перейти до вмісту