Восьмий за рахунком: У ДЮСШ відкрили новий мультифункціональний футбольний майданчик

13:17 17 Жовтня 2020

У Дрогобицькій дитячо-юнацькій спортивній школі імені Івана Боберського відкрили новий мультифункціональний футбольний майданчик. Розмір футбольного поля становть 63*43 м. Це дозволить, як зазначають у Дрогобицькій ДЮСШ, в подальшому проводити масштабні спортивні змагання з футболу. Таких майданчиків у Львівській області одиниці.

До слова, це вже 8 майданчик і 5 за рахунком зі штучним покриттям, який облаштували на території Дрогобича та Стебника за останні 5 років.

Участь в урочистому відкритті футбольного поля взяли міський голова Тарас Кучма, заступники міського голови Ігор Герман та Володимир Коцюба, начальник відділу освіти Петро Шев’як, завідувач сектору фізичної культури Орест Соломчак, директор ДЮСШ Роман Старух, депутати міської ради Юрій Кушлик та Михайло Городинський, директор Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Вадим Климович. Участь у дійстві взяли вихованці ДЮСШ та їх батьки.

Захід розпочали виконанням Державного Гімну України.

Символічну стрічку перерізали вихованці ДЮСШ разом з президентом футбольного клубу «Галичина» Юрієм Кушликом та директором ДЮСШ Романом Старухом.

Після завершення урочистостей відбувся футбольний матч за участі дитячих команд та показові виступи дітей.

Як наголосили в адміністрації ДЮСШ, зважаючи на посилення з наступного тижня заходів карантину, майданчик відкрили сьогодні. Адже кожне відкриття нового майданчика – свято для дітей.

Перейти до вмісту