Волонтери БУР прибудуть в Дрогобич та допомагатимуть із відновленням житла для переселенців

12:02 6 Квітня 2022

Проект «Будуємо Україну разом» знову прибуде в Дрогобич. Цього разу – добровольці БУР допомагатимуть місцевим волонтерам відновлювати житло для внутрішньо переміщених осіб.

Мова іде про ремонт студентського гуртожитку на вулиці В. Великого. Ремонтні роботи там стартували кілька тижнів тому, їх ініціював БФ «Цех доброти». Силами небайдужих містян і волонтерів вдалося відремонтувати три поверхи гуртожитку, відтак роботи продовжать. Місцевим волонтерам тепер допомагатимуть представники БУРу.

Приїжджає БУР в Дрогобич 10 квітня. Волонтери будуть в місті Котермака три тижні, відтак їх замінять їхні колеги.

Нагадаємо, БУР (Будуємо Україну разом ) – культурно-освітній проект, який через волонтерство та подорожі розвиває в молоді почуття довіри та відповідальності за свою країну. Молоді люди організовуються та допомагають містам України розбудовувати молодіжні простори, ремонтувати житло тощо. Унікальність табору БУР в тому, що волонтери збираються із різних куточків України та світу, відтак працюють спільно з місцевими волонтерами до обіду, а ввечері мають культурно-освітню програму, спрямовану на саморозвиток.

Під час табору волонтери ремонтують будівлі під супроводом професійних майстрів, допомагають сім’ям загиблих українських воїнів, багатодітним сім’ям та переселенцям. А також сприяють в облаштуванні громадського простору – відпочинкових зон з лавками тощо.

Свого часу БУР у Дрогобичі допоміг відновити Молодіжний простір та був залучений до створення муралу на вулиці Шкільній.

Перейти до вмісту