Володимира Кондзьолку нагороджено відзнакою «За заслуги перед містом»

10:51 3 Лютого 2020

У п’ятницю, 31 січня, у Дрогобицькій міській раді відбувся звіт КУ «Інститут міста Дрогобич» за 2019 рік.

Про роботу установи прозвітували як її керівник Володимир Кондзьолка, так фахівці Інституту міста Дрогобича

Після завершення публічного звіту міський голова Дрогобича Тарас Кучма нагородив Володимира Кондзьолку відзнакою «За заслуги перед містом».

«Звіт говорить про те, скільки зроблено і скільки докладено зусиль. Люди не просто витрачають свій робочий час, силу і енергію, не просто витрачають свій інтелект. Це люди, які витрачають найголовніше — згорають самі. Згораючи самі, вони дають світло для інших. І я би хотів, щоб цей вогник горів дуже довго, і ми всі пам’ятали, скільки зроблено для міста Володимиром Кондзьолкою, який давно працює на місто, ще з часів викладацької роботи, а зараз викладає науку як любити своє місто», — зазначив Тарас Кучма.

Також міський голова наголосив, що роботу очолюваної Володимиром Кондзьолкою комунальної установи відзначають не лише дрогобичани, які беруть участь у різноманітних проектах, а й представники інших міст України та світу.

Зазначимо, проєкт з реконструкції центральної площі Дрогобича – площі Ринок підготували на Конкурс проєктів Державного фонду регіонального розвитку фахівці КУ «Інститут міста Дрогобича», завдяки чому з державного бюджету вдалося залучити мільйони гривень.

Загалом за 4 роки роботи КУ «Інститут міста Дрогобича» у місто було залучено 54 мільйони гривень.

Перейти до вмісту