Виставка літературних газет «На струнах Кобзаревої душі»

16:18 16 Березня 2020

Тарас Шевченко!… Це ім’я дорогоцінною перлиною виблискує у золотій скарбниці світової культури. У славній плеяді безсмертних класиків літератури геніальний співець українського народу по праву стоїть в одному ряду з такими титанами думки і слова, як Гомер і Шекспір, Гете і Байрон, Шіллер і Гейне, Бальзак і Гюго, Міцкевич і Бернс, Руставелі і Нізамі, чия мистецька спадщина стала надбанням усього передового людства.

Вчителем англійської мови гімназії №15 імені Степана Бандери Ярош О.Є. організована виставка літературних газет «На струнах Кобзаревої душі», в якій взяли участь учні 8 класу, що дає можливість ознайомитися із маловідомими сторінками життя та діяльності Тараса Шевченка, його духовними цінностями.

Тарас Шевченко – символ чесності, правди і безстрашності, великої любові до людини. Вся творчість великого Кобзаря зігріта гарячою любов’ ю до Батьківщини, пройнята священною ненавистю до ворогів і гнобителів народу. Його думи, його пісні, його полум’яний гнів, його боротьба за світлу долю трудового люду були думами, піснями, гнівом і боротьбою мільйонів.

Перейти до вмісту