Вислови свою думку офіційно: Як повинен виглядати парк Новонароджених?

8:47 27 Липня 2020

Парк Новонароджених, що на вулиці В. Великого у Дрогобичі, мабуть, одне з найперспективніших місць, де можна організувати масштабні зони відпочинку для містян та гостей. Перш за все, цьому сприяє чимала територія та зручне місце розташування.

Однак, важливо разом визначитись, яким в перспективі повинен бути парк Новонароджених, які зони та об`єкти там повинні бути розміщені.

Відтак Дрогобицька міська рада спільно з активною громадськістю оголосили електронні публічні консультацій щодо розвитку Парку Новонароджених.

Завдяки е-сервісам, які функціонують на Інтернет-порталі ДМР, ще впродовж наступних 4 днів дрогобичани мають змогу у режимі онлайн внести свої пропозиції та продемонструвати своє бачення, як має виглядати цей об`єкт. Відтак за результатами е-консультацій напрацьовуватимуть загальний проєкт.

Для того, щоб висловити свою думку щодо розвитку парку Новонароджених, необхідно скористатись е-сервісом «Консультації з громадськістю», перейшовши у рубрики «Е-місто» — «Е-демократія» — «Е-консультації».

Електронні консультації щодо планування парку Новонароджених стартували ще 17 липня та триватимуть до 30 липня включно.

Перейти до вмісту