Виконавчий комітет доручив Департаменту міського господарства розірвати договір підряду на ремонт вулиці Стрийської

16:55 2 Травня 2023

Виконавчий комітет Дрогобицької міської ради доручив Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради вжити заходів щодо розірвання договору підряду №37 від 14.03.2023 року на капітальний ремонт дороги по вулиці Стрийській, укладеного між Департаментом міського господарства та ПП «Вестінвестбуд» та провести повторну процедуру закупівлі по даному об’єкту.

Відповідне рішення було прийняте виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради 26 квітня 2023 року.

Мова йде про тендер на «Капітальний ремонт дороги по вул. Стрийській (від вул. Лесі Українки до вул. Винниченка) в м. Дрогобич Львівської області».

Участь у відборі взяли три компанії: ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», ТзОВ «Автомагістраль-Південь» та ПП «Вестінвестбуд». У зв’язку з тим, що двома учасниками було допущено технічні помилки, переможцем тендеру було оголошено ПП «Вестінвестбуд».

Департамент міського господарства Дрогобицької міської ради вже звернувся до приватного підприємства «Вестінвестбуд» із пропозицією розірвати договір. Адже у разі розірвання договору за згодою сторін можна буде якомога швидше оголосити повторну процедуру тендерних закупівель.

Паралельно Департамент міського господарства оскаржує висновок Державної аудиторської служби.

Перейти до вмісту