Виборювали перемогу на спортивному полі: з нагоди Дня працівника освіти у Дрогобичі відбувся турнір з міні-футболу

12:20 30 Вересня 2022

29 вересня напередодні Дня працівника освіти, який щорічно відзначаємо у першу неділю жовтня, на футбольному майданчику із штучним покриттям, що функціонує на базі Гімназії №17, провели турнір з міні-футболу серед освітян. Захід організували вперше, спортивне дійство ініціював відділ освіти ДМР. Футбольні команди сформували із працівників закладів середньої освіти Дрогобича та територіальної громади. Загалом, до участі у грі зголосилось 11 команд, серед яких команди із педагогів ліцеїв і гімназій Дрогобича, а також територіальної громади, команда депутатів ДМР та команда відділу освіти.

Футбольна гра була насичена і багата на яскраві моменти та запеклу боротьбу між гравцями. Підсумком футбольного турніру стало визначення кращих та вручення футбольних кубків.

Учасників турніру та переможців привітали міський голова Дрогобича Тарас Кучма та керівник відділу освіти Віталій Вовків.

Найперше дякую організаторам за гарну ініціативу – зібрати дрогобицьких освітян на футбольному полі. Тут вирували справжні емоції та запекла боротьба. Користуючись нагодою, маю приємність привітати усіх вас із прийдешнім Днем педагога – ваше покликання вагоме та жертовне. Ви несете та сієте зерна вічного та розумного у спраглі дитячі серця. То ж нехай Бог нагородить вас сторицею за вашу жертовну працю, – наголосив Тарас Кучма.

У підсумку змагань перемогу здобули такі команди – на 3 сходинці команда ЗЗСО Дрогобицького МТГ «Карпати», срібло – в команди Гімназії №17, а переможцями турніру стала команда депутатів ДМР.

У відділі освіти зазначають – перший освітянський футбольний турнір вдався тож такі спортивні заходи проводитимуть на постійній основі.

Перейти до вмісту