Вже п’ять років навчають автомобільної справи

11:46 4 Листопада 2021

Днями в Україні відзначали День автомобіліста. З нагоди свята керівництво громади вітало колективи, які щоденною працею забезпечують життєдіяльність громади. Так, на щотижневій нараді міський голова Тарас Кучма привітав колективи комунальних підприємств, зокрема ДП “Дрогобицьке АТП” КП “Служба муніципального управління”, яке забезпечує пасажирські перевезення на території міста.

Також за дорученням міського голови, депутат районної ради, головний спеціаліст, уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції Руслан Щерба привітав колектив ПП «Дрогобицький навчальний центр автомобільної справи», взявши участь в урочистостях. Вже п’ять років поспіль у Навчальному центрі допомагають усім бажаючим освоїти атомобільні навики і кермувальну справу. За п’ять років Центр випустив понад чотири тисячі випускників – водіїв різних категорій.

Ми маємо добру співпрацю з керівництвом цього Центру, зокрема директором – Іваном Малегою. Для мене особисто приємною несподіванкою стало те, як під час урочистостей онуки Івана Юрійовича відгадували дорожні знаки та марки автомобілів. Це добре, коли у такій атмосфері колектив святкує свій п’ятирічний ювілей, – прокоментував Руслан Щерба.

Окрім урочистостей колектив взяв участь у богослужінні, яке відбулося у церкві Успіння Пресвятої Богородиці.

Перейти до вмісту