«Верховина»: погляд крізь роки | Відео

16:49 3 Травня 2022

Заслужений Прикарпатський Ансамбль Пісні та Танцю України «Верховина» підготував відео, присвячене насиченій 75-річній діяльності колективу.

У відео використано архівний аудіозапис голосу колишнього вокаліста ансамблю Степана Урбановича та архівні фотографії творчої діяльності «Верховини», які вкотре демонструють багату історію ансамблю та глибоке коріння української культури.

У відео використано колаж архівних світлин, щоб показати, як глибоко сягають історичні корені колективу. Адже «Верховина» крізь роки проносить все багатство та неповторність українських традицій – українську пісню, українську музику та танці, неповторність українського національного вбрання. Демонструє велич та культурне багатство українського народу.

В ближчому часі «Верховина» планує представити документальні фільми зі спогадами представників колективу та всіх причетних до становлення та 75-річної діяльності Заслуженого Прикарпатського Ансамблю України, який продовжує нести у світ українську творчість, демонструвати красу української пісні та підтримувати патріотично-бойовий дух українського народу.

Перейти до вмісту