Підтримка в час війни: у Дрогобичі вручили продуктові набори багатодітним родинам

12:09 1 Серпня 2022

В п’ятницю, 29 липня, міський голова Дрогобича Тарас Кучма спільно з керівницею відділу сім’ї та молоді Олександрою Пашко організували зустріч із багатодітними та потребуючими родинами, які проживають у Дрогобичі та територіальній громаді і виховують п’ятеро дітей.

Кожній сім’ї вручили пакунок з необхідними речами: продуктами харчування, побутовою хімією та засобами гігієни. До гуманітарної допомоги зокрема входять борошно, молоко, соки, какао, цукор, паштети, крупи, макаронні вироби, шампуні тощо.

Загалом таку важливу допомогу отримали 49 сімей нашої громади. Діток, які прибули із батьками окремо пригощали солодощами.

З початком повномасштабного вторгнення московського агресора на терени України, багато українських сімей опинились у скрутному фінансовому становищі, а особливо відчули це на собі багатодітні родини. Тому підтримка інституту сім’ї є вкрай важливою. Ми хочемо підтримати вас такими пакунками, які стануть у нагоді кожному та надалі робити все, щоб ви розуміли — ми єдині і перемога наша близько, — наголосив у зверненні до присутніх очільник громади Тарас Кучма.

Додамо, напередодні у міській раді організували зустріч із багатодітними сім’ями дрогобицької громади, які виховують шість та більше дітей. Батькам цих сімей також вручили продуктові набори.

Наразі формують списки для надання допомоги сім’ям, які виховують четверо дітей.

Перейти до вмісту