Біля Церкви Воскресіння Христового на Самбірській облаштують автопарковку та пішохідну доріжку

16:43 18 Квітня 2023

У Світлий понеділок на запрошення духовенства – отця-декана Івана Паньківа та настоятеля храму – отця Дмитра Заміщака, керівництво громади побувало на богослужінні у Церкві Воскресіння Христового на вулиці Самбірській. Опісля міський голова Тарас Кучма, поспілкувався з духовенством щодо розвитку інфраструктури мікрорайону та потреб храму.

Нам важливо розвивати цей мікрорайон. З року в рік ми оновлюємо його інфраструктуру. Тому заплановані на цей рік роботи ми обов’язково, спільно з мешканцями та духовенством, реалізуємо, – наголосив Тарас Кучма.

У вівторок, 18 квітня, Тарас Кучма разом із заступником Романом Москаликом та директором Департаменту міського господарства Ростиславом Пошиваком провели робочу зустріч з отцем Дмитром. В ході зустрічі проговорили план робіт щодо облаштування парковки для автомобілів та пішохідної доріжки.

У підсумку Тарас Кучма зазначив, що гордий за депутатів, які прагнуть долучитися до облаштування інфраструктури, скеровуючи бюджетні кошти, які виділили їм для депутатської діяльності.

Об’єднуючи зусилля та раціонально використовуючи кошти, ми отримуємо позитивний результат. Ми розуміємо, що потреб багато, а ресурси обмежені. Тому спільними зусиллями, ми поетапно оновлюємо інфраструктуру у та розвиваємо наші міста і села, – підсумував Тарас Кучма.

Перейти до вмісту