Більше 2000 осіб щорічно отримують виплату з міського бюджету

18:20 13 Березня 2020

Пріоритетним напрямком діяльності міської влади є підтримка вразливих верств населення, надання цільової допомоги тим людям, які найбільш її потребують.

У місті працюють декілька комплексних програм соціального спрямування, а саме:

✔️міська комплексна програма соціального захисту осіб з обмеженими фізичними можливостями;
✔️міська комплексна програма соціального захисту осіб з числа необґрунтовано репресованих, воїнів УПА і членів їхніх сімей;
✔️міська комплексна програма соціальної підтримки учасників антитерористичної операції, членів родин загиблих під час безпосередньої участі в антитерористичній операції та родин Героїв Небесної Сотні на 2017-2020 роки.

Додатково зазначаємо, що в місті запрацював оновлений Порядок надання допомоги сім’ям, в яких виховуються діти з діагностованим церебральним паралічем. Така допомога надається один раз на рік для отримання дитиною реабілітаційних послуг у будь-якому медичному закладі України.

Найбільшу кількість звернень протягом року складають звернення до міського голови за фінансовою допомогою. Рішення про призначення допомоги ухвалюється на засіданнях постійно діючої міської комісії, до компетенції якої входить розгляд таких заяв.

Нижче наведено статистику виплат з міського бюджету впродовж 2016-2019 рр.👇

Перейти до вмісту