Білборди з подяками: Дрогобич дякує польським містам партнерам за підтримку в час війни

15:21 1 Липня 2022

Чотири місяці поспіль Україна героїчно протистоїть російському агресору. Боротьба триває на різних фронтах – військовому, інформаційному, економічному тощо.

З перших дні агресії окупанта, у Дрогобич, як місто, котре в тилу, почали скеровувати допомогу закордонні партнери та міста-побратими. Серед них чи не найбільше підтримки та допомоги надходило і продовжує надходити з Польщі. Це і продукти харчування для внутрішньо переміщених осіб, засоби гігієни, одяг, медикаменти та карети швидких.

В знак вдячності польському народу за підтримку команда Управління інвестицій та економічного розвитку ДМР розробила інформаційну кампанію – розмістили по місту 6 білдордів з словами подяки польським містам.

На білбордах слова вдячності від мешканців Дрогобича та світлини, які демонструють підтримку польського народу. Зокрема, вдячність висловлено місту-побратиму Перемишлю за щоденну допомогу українцям, місту Кракову та Краківському водоканалу за скеровані численні гуманітарні місії, а також місту-побратиму Битому за інтенсивну гуманітарну підтримку та надані карети швидких, які нині рятують життя бійців на передовій.

В Управлінні інвестицій та економічного розвитку стверджують – будуть і надалі розробляти інформаційні кампанії та висловлювати в такий спосіб вдячність закордонним партнерам та їхнім громадам, які щоденно допомагають українцям наближати Перемогу.

Перейти до вмісту