Бурульки на дахах будівель: Спершу попереджали, далі – штрафуватимуть

18:59 22 Лютого 2021

Після снігопадів на дахах будівель накопичилася величезна маса снігу. Зі зміною температури повітря, на дахах будівель утворюються бурульку. Вже десятий день працівники КП «Управитель ЖЕО» за допомого спецтехніки прибирають бурульки з будинків як житлових, так і допомагають комунальним закладам міста. Де не змогли дістатися даху, там територію огородили попереджувальними стрічками, щоб уникнути травматизму пішоходів. Працюють комунальники і у будні, і у вихідні.

Про це повідомив 22 лютого під час щотижневої наради у міськраді керівник підприємства Олег Майданюк.

Своєю чергою керівництво Департаменту міського господарства проінформувало про проведену інформаційну кампанію щодо забезпечення благоустрою на території міста. Інформаційні матеріали розмістили на Інтернет-порталі ДМР, розіслали головам ОСББ, листівки представникам бізнесу роздавали працівники КП «Муніципальна варта». Крім того, по місту курсував спецавтомобіль з гучномовцями, з яких лунали заклики до прибирання території від снігу та дахів від бурульок.

Цього тижня відповідні структурні підрозділи міськради виявлятимуть порушників Правил благоустрою та притягатимуть їх до відповідальності.

Нагадуємо громадянам, якщо ви виявили бурульки, які становлять загрозу пішоходам, закликаємо повідомляти через е-сервіс «Відкрите місто».

Перейти до вмісту