Будівництво вулиці Наливайка у Дрогобичі планують розпочати цьогоріч

15:02 23 Лютого 2022

В цьому році у Дрогобичі розпочнуть реалізацію масштабного проекту – будівництво вулиці Северина Наливайка, – новозбудована об’їзна дорога має сполучити вулиці Самбірську та Гайдамацьку.

Департамент міського господарства вже готує всю необхідну документацію та найближчими днями оголосить процедуру тендерних закупівель.

За словами директора Департаменту міського господарства Ростислава Пошивака – проектно-кошторисна документація на будівництво вулиці Наливайка вже готова. Вона включає в себе прокладення мереж водопостачання та водовідведення, дорожнього покриття та облаштування вуличного освітлення.

Загальна вартість проекту становить майже 200 мільйонів гривень.

Так як проект масштабний та вартісний в реалізації – будівництво вулиці планують проводити частинами, протягом трьох років, у відповідності до виділених з бюджету коштів та залученого співфінансування з області.

До слова, на порталі Дрогобицької міської ради зареєстровано петицію щодо ремонту проїжджої частини вулиці Северина Наливайка біля церкви Вознесіння Господнього. Однак вказаний відрізок дороги є частиною загального проекту будівництва вулиці Северина Наливайка – тож ремонтні роботи тут будуть проведені в черговості виконання проекту.

Перейти до вмісту