Боржники повернули понад 240 тисяч гривень до місцевого бюджету

13:02 16 Квітня 2021

У відділі правового забезпечення Дрогобицької міської ради повідомили про те, що деякі орендарі тривалий час не виконують договірних зобов’язань та уникають сплати до місцевого бюджету.

Так, з червня 2018 року ТзОВ «Альтернатива» заборгувало за користування місцем для розташування рекламної конструкції 45 341 гривню. З жовтня 2018 року ТзОВ «Прайд-Захід» заборгувало орендну плату за користування земельною ділянкою 195 375, 1 гривень. Своєю чергою, відділом правового забезпечення Дрогобицької міської ради було вжито заходи та подано позовні заяви у Господарський суд Львівської області про стягнення боргу з вище вказаних юридичних осіб.

Одразу після призначення дати судового розгляду цих справ боржники виконали свої зобов’язання і у лютому 2021 року суму боргу сплатило ТзОВ «Прайд-Захід», а у березні – оплату здійснило ТзОВ «Альтернатива».

«Сплата оренди суб’єктами господарювання є вкрай важливою для громади. Завдяки роботі наших юристів, нам вдалося повернути до місцевого бюджету понад 240 тисяч гривень. Наголошую, кожен суб’єкт господарювання повинен розуміти: правила і закони – це не забаганка місцевого самоврядування, це обов’язок і добробут Дрогобицької громади!», – прокоментував заступник міського голови Володимир Коцюба.

Перейти до вмісту