Борги Трускавця за дрогобицьку воду та сміттєві майданчики під наглядом відеокамер – головне з наради міського голови з керівниками комунальних служб

25 Серпня 16:45

Тарас Кучма провів щотижневу нарад з керівниками комунальних служб. Насамперед він подякував за підготовку до відзначення Дня Незалежності України. Відтак дав доручення забезпечити благоустрій до відзначення 165-річчя з Дня народження Івана Франка.

Під час наради розглянули критичну ситуацію із заборгованістю водоканалу Трускавця перед дрогобицьким підприємством. Роман Шагала – керівник КП «Дрогобичводоканал» наголосив, що трускавецька сторона не сплачує боргів за спожиту воду.

Говорили й про підготовку до опалювального сезону. Ігор Хом’як – керівник КП «Дрогобичтеплоенерго» розповів що спільно з інвесторами працюють над впровадженням проєкту з використання альтернативних видів палива.

Щодо теми сміття, Володимир Суда – керівник КП «Служба муніципального управління» розповів про облаштування камер відеонагляду над сміттєвими майданчиками. За його словами, це необхідно для виявлення порушників утилізації великогабаритних відходів. Також посадовець повідомив, що на вулиці Самбірській облаштовують сміттєвий майданчик у співфінансуванні з громадою. Загалом, сміттєві майданчики з центральних вулиць планують перемістити на прибудинкові території. Також за майданчиками закріплять відповідальних осіб. Насамперед мова йде про ОСББ.

На завершення наради Тарас Кучма акцентував увагу присутніх на роботі з е-сервісом «Відкрите місто» та необхідності створення кол-центру.

Перейти до вмісту