Благодійники з Італії передали музичній школі Дрогобича синтезатор

14:20 28 Березня 2023

Повномасштабна війна, яку країна-терорист росія розгорнула на українських землях, згуртувала та об’єднала українців проти спільного ворога.

Український народ добровільно вступає до лав ЗСУ, щоб боронити рідну державу, волонтерить, веде інформаційну діяльність про злочини росії закордоном тощо. Кожен українець невтомно працює на своєму фронті задля спільної мети — наближення перемоги та визволення окупованих територій.

Українці закордоном також активно волонтерять, організовують акції на підтримку рідної землі, збирають та передають численні вантажі гуманітарної допомоги чи допомагають локально тим, кому це необхідно.

Так, 28 березня, менеджер КУ «Інститут міста Дрогобича» Юрій Яцків передав директору Дрогобицької дитячої музичної школи №2 Роману Кіці синтезатор «Rock Jam».

Музичний інструмент презентований подружжям з Італії — Іриною Гайдай та Джакомо Сарагоні з містечка Равенна, Італія.

Дякуємо українцям закордоном, які продовжують підтримувати Україну. Переконані, що синтезатор стане хорошим подарунком для дітей з музичної школи і буде ефективно залучений у навчальний процес, — прокоментував Юрій Яцків.

Українка Ірина Гайдай родом з Львівщини, живе зараз в Італії. Вони разом з чоловіком багато допомагають українцям під час війни з росією, зокрема – кілька разів долучалися до допомоги двом дитячим інтернатам у Буково та Добромилі Старо-Самбірського району.

Перейти до вмісту