Атракції для дітей: відділ сім’ї та молоді організовує розваги для найменших дрогобичан

11:35 21 Липня 2022

З настанням літніх канікул у Відділі сім’ї та молоді ДМР організовують інтерактивні дозвілля для найменших дрогобичан.

Відтак, команда відділу організовує виїзди у різні мікрорайони міста та влаштовують цікаве дозвілля для дітей.

Такі виїзди вже відбулись у мікрорайонах вулиць Самбірська, Коновальця, Княгині Ольги та на вулиці Грушевського біля ліцею №14 та № 16.

У відділі стверджують, такими атракціями хочуть зайняти дітей у літній час, щоб активізувати спілкування та відпочинок надворі. А найменшим, у свою чергу, дуже подобаються такі заходи і вони часто просять організувати ще.

Для дітей зараз важливо створювати не лише фізичну безпеку, а й емоційну. Ігри, розваги відволікають і знижують тривожність. Разом з тим діти менше проводять час в телефонах, а більше на свіжому повітрі, спілкуючись з ровесниками. Ми малюємо з ними крейдою на асфальті, влаштовуємо різні конкурси, велоперегони, змагання, розказуємо вірші, співаємо пісні. А вкінці усі отримують солодкі призи, як заохочення бути активними та приходити на наступні рази, — прокоментувала працівниця відділу сім’ї та молоді Ірина Галайдіна.

Також, як зазначають у відділі, задля безпеки дітей залучають працівників правоохоронних органів, щоб перекрили вулицю, де це потрібно та медпрацівника.

Попередньо відділ сім’ї та молоді інформує про плановий виїзд на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Перейти до вмісту