Асфальтування Площі Злуки та брукування пішохідних зон міста: на вулицях Дрогобича тривають ремонтні роботи

16:16 11 Жовтня 2022

У Дрогобичі тривають ремонтні роботи низки вулиць міста. Так, цими днями забрукували частину пішохідної зони вулиці Петра Сагайдачного.

Роботи виконували працівники КП «СМУ». За словами керівника комунальної установи Володимира Суди, шляхоремонтники найперше проводили підготовчі роботи із брукування тротуару. Зокрема, було зрізано аварійні дерева та знято старий шар асфальту.

З основних робіт – проведено брукування пішохідної зони від Ліцею №1 імені І. Франка до вулиці В. Чорновола. Станом на 11 жовтня роботи із замощення бруківки завершено.

У планах шляхоремонтників – завершити брукування паралельної до Ліцею №1 вулиці Василя Стуса. Минулого року там провели роботи із заміни 110 м. водогону. Відтак було забруковано частину вулиці. Цієї осені роботи із брукування планують завершити.

Окрім цього – інтенсивно проводять роботи із асфальтування дорожнього полотна на площі Злуки. Нещодавно там встановили дорожній відбійник, який забезпечує безпеку пішоходів та відділяє проїжджу частину дороги вулиці Вокзальної від території кінцевої зупинки, де відбувається посадка і висадка пасажирів громадського транспорту та таксі.

Паралельно, на вулиці Тараса Шевченка вдалось завершити брукування частини тротуарів. Окрім замощення новою бруківкою, облаштовано відповідні елементи інклюзії для зручного з’їзду людей з інвалідністю.

Сьогодні розпочали вирівнювання шару бруківки на перехресті вулиць Тараса Шевченка та Адама Міцкевича.

Перейти до вмісту