Асоціація відкритих міст України засідала у Дрогобичі

18:48 23 Жовтня 2019

У Дрогобичі, 23 жовтня, відбулося засідання Асоціації відкритих міст України під головуванням міського голови Дрогобича Тараса Кучми.

Участь у засідання взяли 18 делегатів з міст-членів Асоціації, 6 з яких брали участь за допомогою відеозв’язку.

На початку засідання виконавчий директор Анна Шавиро прозвітувала про роботу Асоціації.

За останні рік, за словами Анни Шавиро, до Асоціації долучилися 9 нових членів. Бек-офіс Асоціації планують відкрити і у Полтаві.

Також Анна Шавиро презентувала Стратегію роботи до 2023 року, а це і розробка брендбуку, проведення інформаційної діяльність, робота з різноманітними платформами.

Обговорюючи подальшу співпрацю, міський голова Тарас Кучма рекомендував містам налагодити роботу на базі платформи «Blockchain». Це ефективний інструмент для мережі закладів освіти, формування бюджету та нівелювання будь-яких маніпуляцій.

Також Тарас Кучма наголосив на важливості розвитку та обміну досвідом в межах інформаційно-комунікаційної політики, яку провадять органи місцевого самоврядування.

У межах засідання Асоціації відкритих міст України для відповідальних ІТ-представників органів місцевого самоврядування міст-членів Асоціації керівник відділу ІТ та аналізу ДМР Станіслав Гайдер провів семінар з з обміну досвідом щодо впровадження проекту “Smart City”.

Після засідання гостям міста презентували туристичний Дрогобич.

Перейти до вмісту