Андрій Ковч та Тарас Городиський зустрілися з атовцем Олександром Козачком

8:28 9 Квітня 2021

У четвер, 8 квітня, заступник міського голови Дрогобича Андрій Ковч, староста Стебника Тарас Городиський та начальниця відділу надання всіх видів соціальної допомоги, компенсацій та пільг у Стебнику Лілія Кулинич відвідали сім’ю атовця Олександра Козачка. Разом з посадовцями до побратима у гості завітав Віталій Свінціцький.

Посадовці обстежили соціально-побутові умови проживання сім’ї. З нагальних проблем, які потребують вирішення – оформлення власності на житло, а також оформлення інвалідності для матері Олександра.

«Справа у тім, що квартиру, яку мали передати Олександрові за кошти держави, Стебницька міська рада передавала кілька років. Зараз, коли повноваження передані Дрогобицькій міській раді, ми, як правонаступники, вирішуємо це питання. 9 квітня на засіданні виконкому буде прийняте відповідне рішення.
Щодо стану здоров’я матері, то днями відповідна комісія прийме рішення щоб надати їй групу інвалідності. Також ми обговорили можливість реабілітації та оздоровлення для Олександра та його матері», – прокоментував Андрій Ковч.

Щодо певних так званих активістів, які «переймаються» долею Олександра у соціальних мережах, то учаснику російсько-української війни не до вподоби такі спекуляції, пов’язані з його іменем. Більше того, Олександр заявив, що жодної допомоги з боку цих осіб йому не надходило. Натомість атовець відзначив роботу соціальних служб, надану допомогу і супровід та підтримку побратимів.

Перейти до вмісту