Андрій Ковч привітав учасників ХХХ ювілейної конференції у Дрогобицькому ліцеї

14:14 12 Травня 2021

У Дрогобицькому ліцеї відбулася ювілейна тридцята звітна науково-практична конференція ліцеїстів. Ця конференція є підсумком роботи Наукового товариства Дрогобицького ліцею за 2020-2021 навчальний рік.

На запрошення керівниці ліцею Ольги Заєць з початком роботи Конференції ліцеїстів та педагогів привітали отець Іван Паньків, заступник міського голови Андрій Ковч, начальник відділу освіти Петро Шев’як. Також присутніми на заході були керівник КУ «Інститут міста Дрогобича» Володимир Кондзьолка та начальниця відділу молодіжної політики, сім’ї та спорту Олександра Пашко.

З добрим почином Конференцію поблагословив отець Іван Паньків.

Директорка Ліцею Ольга Заяць у вітальному слові зазначила, що особливість цієї конференції полягає у тому, що вона проводиться у новому приміщенні та на відкритому повітрі, оскільки діють карантинні обмеження.

Андрій Ковч привітав колектив ліцею від імені міського голови Тараса Кучми:

«Звання «Ліцеїст» звучить гордо. Ваша участь у конференції свідчить про те, що у вас є бажання вчитися, здобувати високі звання та прославляти рідний край. Разом з наставниками-педагогами ви докладаєте титанічних зусиль задля позитивного результату. Бажаю вам позитиву, успіху та плідної і творчої праці».

Під час урочистого відкриття Ольга Заяць також згадала й про реалізацію низки проєктів, завдяки яким вдалося провести заміну старих вікон на нові, закупити обладнання.

З ювілейною конференцією ліцеїстів привітав й начальник відділу освіти Петро Шев’як.

Посадовець відзначив плідну співпрацю відділу освіти, КУ «Інститут міста Дрогобича», відділу молодіжної політики, сім’ї та спорту та освітніх закладів міста, спрямовану на розвиток дітей, молоді та галузі освіти загалом. Також Петро Шев’як розповів учням та вчителям про особливості навчально-виховного процесу в умовах пандемії COVID-19. На завершення головний освітянин громади побажав всім доброго завершення навчального року.

Цьогоріч учні провели дослідження у галузях економіки та фінансів, хімії, біології, фізики, екології та географії, богослов’я та зарубіжної літератури, інформатики та інформаційних систем.

Перейти до вмісту