Акція до 30-ї річниці незалежності України “Що для мене незалежність?”

10:54 20 Серпня 2021

Цьогоріч нашій незалежній неньці Україні виповнюється 30 років! Через постійну боротьбу, революції ми щодня виборюємо нашу свободу. Право на життя у вільній країні з мирним небом над головою. Правом жити на рідній землі й дихати рідним повітрям. Незалежність – це те, що всередині кожного із нас. Те, що не дає можливості опустити руки, рухає вперед та надихає на нові звершення. А що особисто для вас означає незалежність? Які цінності ви вкладаєте в це поняття? Поговоримо?
Приходьте на Всеукраїнську акцію від “Активної Громади”, приурочену до 30-ї річниці незалежності України: “Що для мене незалежність?” та поділіться своїми думками.

Мета акції: привернути увагу українців до теми незалежності України, свободи, розуміння унікальності, усвідомлення самоідентичності.

МІСЦЕ: Дрогобич, площа Замкова Гора (біля лого лавки)
ДАТА: 23 серпня
ЧАС: 16:00

Під час акції у вас буде нагода поділитися своїми міркуваннями щодо того:
– Що для Вас є незалежність?
– Які, на Вашу думку, цінності незалежності?
– Як ви асоціюєте свою власну незалежність із незалежністю держави?
– Які події, на Вашу думку, є найважливішими за 30 років незалежності і чому?

А також взяти участь у творчому конкурсі та зобразити на малюнку фактори, які сприяють незалежності України і фактори, які сприяють залежності.
Найактивніших учасників очікують призи від “Активної Громади”!
Беріть з собою святковий настрій і обов’язково приходьте!

Примітка. Місія “Активної Громади”: досягти добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту “Республіка”. Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.

 

Перейти до вмісту