Активна молодь міста згуртовує творчих осіб із числа переселенців задля реалізації благочинного проекту

15:51 11 Квітня 2022

Молодіжна рада Дрогобича спільно із БФ «Цех доброти» та ГО «Українська волонтерська служба» 10 квітня у Народному домі організували «Творчу зустріч з митцями і мисткинями». На імпрезу прибуло чимало талановитих людей з Дрогобиччини та з інших регіонів України, які сьогодні, вимушені через війну, шукати прихисток у Дрогобичі.

Організаторами заходу, окрім громадських та молодіжних організацій міста, виступили – Управління культури та розвитку туризму Дрогобича, а також відділ сім‘ї та молоді. Як стверджують представники Молодіжної ради, метою проєкту та недільної зустрічі зокрема, було бажання поділитися культурними особливостями різних куточків нашої країни, знайти натхнення та порефлексувати. Протягом трьох годин, молоді люди обмінювалися власними переживаннями щодо подій сьогодення, згадували хто, чим займався до 24 лютого, ділилися енергію та просто тепло спілкувалися. Кульмінацією зустрічі була творча частина, яка складалися з 10 номерів, де виступили талановиті люди, які прекрасно співають, грають на бандурі та фортепіано, малюють картини, пишуть вірші і декламують їх.

У планах Молодіжної ради зробити відкриту зустріч творчих людей регіону, щоб поділитися їхніми історіями та талантами з усіма дрогобичанами та гостями міста. Підсумком імпрези буде збір коштів на підтримку ЗСУ.

За більш детальною інформацією слід звертатися за номером телефону – 097 804 86 25 або ж inst: @sofiyka.aa

Перейти до вмісту