Представники НСЗУ проінспектували КНП «Стебницька міська лікарня»

17:03 7 Вересня 2020

Останнім часом увага суспільства, зокрема мешканців Дрогобиччини, прикута до КНП «Стебницька міська лікарня» через те, що саме тут надають медичну допомогу хворим на коронавірус.

Нагадаємо, з 16 травня, згідно з наказом департаменту охорони здоров’я ЛОДА, розпочато прийом хворих на COVID-19 на базі КНП “Стебницька міська лікарня”.

Як повідомляє т.в.о. керівника КНП «СМЛ» Наталія Стецик, окрім прийому інфікованих коронавірусом, у лікарні щодня надають послуги пацієнтам. Як функціонує заклад в умовах карантину, перевірила Мирослава Децик – головний спеціаліст відділу договірної роботи управління у Львові та у Львівській області Західного міжрегіонального департаменту НСЗУ.

В ході зустрічі обговорили вимоги НСЗУ щодо доступності медзакладу для людей з обмеженими можливостями, оглянули інфраструктуру лікарні. Говорили про укладені договори та фінансування.

Щодо хворих на коронавірус, пані Мирослава ознайомилася з процедурою прийому хворих, матеріально технічним забезпеченням. Медикаментозне забезпечення коронавірусних пацієнтів та лікування у Стебницькій міській лікарні є безоплатним. Також пацієнтам надається якісна послуга з харчування.

«Завдяки договору з НСЗУ, наші пацієнти мають безоплатні медикаменти та покращене харчування. Також нам вдалося покращити матеріально-технічну базу лікарні», – прокоментувала Наталія Стецик.

Перейти до вмісту