Повторні вибори Дрогобицького міського голови призначено на 22 листопада, – Постанова Дрогобицької ТВК

11:19 3 Листопада 2020

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ
ДРОГОБИЦЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 ПОСТАНОВА № 104

м. Дрогобич                                                                             02 листопада 2020 року

18 год. 20 хв.

Про призначення повторних виборів
Дрогобицького міського голови
Дрогобицького району Львівської області

Опрацювавши протоколи дільничних виборчих комісій про підрахунок голосів виборців на кожній виборчій дільниці на території Дрогобицької міської (об’єднаної) територіальної громади, Дрогобицька міська територіальна виборча комісія Дрогобицького району Львівської області своєю постановою від 28 жовтня 2020 року № 99 встановила результати голосування на перших виборах Дрогобицького міського голови 25 жовтня 2020 року, згідно з яким кандидатами на посаду міського голови, які набрали найбільшу кількість голосів виборців і взяли участь у голосуванні в єдиному одномандатному виборчому окрузі є:

Веселий Андрій Васильович,

Кучма Тарас Ярославович,

про що Дрогобицькою міською територіальною виборчою комісією складено протокол про результати голосування з виборів Дрогобицького міського голови в єдиному одномандатному виборчому окрузі.

У відповідності до положень частини першої статті 278 Виборчого Кодексу України, міська виборча комісія на підставі протоколу про результати голосування приймає рішення про призначення повторного голосування. Якщо до виборчого бюлетеня на виборах міського голови (міста з кількістю виборців 75 тисяч і більше) було включено більше двох кандидатів на посаду міського голови і за підсумками голосування в день виборів жоден із кандидатів не отримав більше половини голосів виборців, які взяли участь у голосуванні (частина шоста статті 278 Виборчого Кодексу України).

Приймаючи до уваги наведене, відповідно до частин першої, шостої статті 268 Виборчого Кодексу України, керуючись пунктом 3 частини другої статті 32, частиною четвертої статті 33, частиною чотирнадцятою статті 36, частинами першою-четвертою статті 37, частинами першою, другою статті 206 Виборчого Кодексу України, Дрогобицька міська територіальна виборча комісія

п о с т а н о в л я є :

  1. Призначити повторне голосування з виборів Дрогобицького міського голови Дрогобицького району Львівської області на 22 листопада 2020 року.
  2. До виборчого бюлетеня для повторного голосування з виборів Дрогобицького міського голови включити кандидатів на посаду Дрогобицького міського голови:

Веселий Андрій Васильович, 20 травня 1973 року народження, спосіб висування – самовисування,

Кучма Тарас Ярославович, 11 листопада 1965 року народження, спосіб висування – самовисування.

  1. Затвердити текст виборчого бюлетеня для повторного голосування з виборів Дрогобицького міського голови «ПОВТОРНЕ ГОЛОСУВАННЯ» 22 листопада 2020 року (додається).
  2. Підготовку і проведення повторного голосування здійснювати дільничним виборчим комісіям у тому ж самому складі, який проводив голосування на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року.
  3. Про прийняте рішення щодо проведення повторного голосування з виборів Дрогобицького міського голови інформувати Центральну виборчу комісію відповідно до порядку інформування Центральної виборчої комісії про перебіг виборчого процесу місцевих виборів, затвердженого постановою Центральної виборчої комісії від 25 серпня 2020 року № 200, Дрогобицьку міську раду, орган ведення Державного реєстру виборців.
  4. Цю постанову опублікувати на офіційному веб-сайті Дрогобицької міської ради та розмістити на стенді офіційних матеріалів комісії.

 

Голова
Дрогобицької міської 
територіальної виборчої комісії   Н. О. Дем’яновська                                              

Секретар
Дрогобицької міської
територіальної виборчої комісії   Л. В. Шологон

Перейти до вмісту