Леву Скопу та Тарасу Багрію присвоїли звання почесних громадян міста

15:52 9 Вересня 2021

Сьогодні, 9 вересня, двоє відомих та шанованих дрогобичан удостоїлись звання почесних громадян міста Дрогобича.
Звання почесних громадян міста присвоїли Леву Скопу та Тарасу Багрію. Відповідне рішення було прийняте сьогодні, 9 вересня, в ході чергової сесії, депутатським корпусом Дрогобицької міської ради.

Лев Скоп – відомий дрогобичанин, художник, іконописець, реставратор, громадський діяч, Учасник Євромайдану та волонтер, – людина, яку знають далеко за межами Дрогобича.

За присвоєння Леву Скопу звання почесного громадянина Дрогобича клопотала Рада ветеранів АТО/ООС, зважаючи на його багаторічну громадську і волонтерську діяльність.

Тарас Багрій – дрогобичанин, голова спілки українців в Канаді, волонтер, громадський та політичний діяч. За присвоєння йому звання до ради надійшли клопотання від Міжнародної Академії футзалу «Рута» та ГО «Волонтерська група «Дрогобич-Захід», зважаючи на багаторічну плідну працю, громадську і благодійну діяльність та популяризацію Дрогобиччини в Канаді та світі.

Нагадаємо днями було зареєстровано петицію про присвоєння звання почесний громадянин Дрогобича посмертно ректору Дрогобицького Державного Педагогічного університету – Валерію Скотному. Рада розгляне її на одній з наступних чергових сесії.

Перейти до вмісту